Äntligen bryggdag

Äntligen!
Första för året och första sen November. Känns som en evighet sen sist, men nu är det i alla fall gjort.
Har äntligen fått till det med mäskschemat i Brew Target. Det tog sin lilla tid, men efter lite hjälp så föll bitarna på plats. Håller nu på att trimmar in programmet så det stämmer med verkligheten. Idag hamnade jag lite utanför önskat resultat så jag har gjort några små finjusteringar och hoppas jag träffar bättre nästa gång.

Amazing Alex blev undanstoppad för jäsning tidigare idag och jag har höga tankar om Calypsohumlen. När jag sprättade påsen inför vägningen så kunde man riktigt tänka sig hur den skulle göra sig i den färdiga ölen. Beskrivningen “fruktig med toner av päron, äpple, citron, lime, grapefrukt, te, melon, körsbärsblommor, svartpeppar och apelsin” stämmer riktigt bra. Hoppas den inte sviker mig nu!
1546397_10152687100698029_2082351280_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *