Förkultur – Thing On a Spring

Snart bryggdag, så jästen lär förberedas, ca: 3 liter fick det bli denna gång. Vanligtvis brukar jag vid kylning ha en visp och sätta snurr i kastrullen, men denna gång tänkte jag bara avvakta och göra så lite som möjligt. När koket var klart satte jag visserligen rörelse i kastrullen, men sedan satte jag på locket. På med kranen och låta vattnet göra sitt. Visst tar det lite längre tid men varför brådska?
IMG_20141030_194748

Fick möjlighet att prova på min nya leksak också, en trådlös termometer. Den är avsedd för att håll koll på kött, men funkade lika bra på öl. Med tanke på att produkten ändå har sladd så anser jag att det egentligen inte blir så mycket smidigare än en “vanlig” termometer med sladd. Visst kan man lägga ifrån sig displayen och placera den på lämpligt ställe, men basenheten är ju fortfarande kabelansluten. Oavsett så är det alltid roligt mer nya leksaker.
IMG_20141006_191900

Just ja, blev ju en till premiär idag. Den nya damejeannen körs in.
IMG_20141030_200228

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *