Leverans, blindtest och SMÖF

Lite sent men nu läggs det i alla fall ut. Fick leverans här om dagen och nu har jag verkligen mycket humle hemma. Receptet är ännu inte helt klart, då jag kort och gott inte bestämt mig för hur humlegivorna ska se ut. Hade tänkt att brygga redan nu på Söndag, men med tanke på morgondagens besök på SMÖF så blir det till att skjuta på bryggningen en vecka. Ska jag göra en humlebomb eller ska jag planera väl och balansera?

Förra helgen hade vi blindtest på bl.a min och Otterbos porter. Vad kan man säga… Inte först och inte sist. Det mest viktiga för mig var att hamna föra Aron på prispallen och så blev det. =)
Sen får man tyvärr höra om detta och då blev min “vinst” mindre viktig. Tyvärr sånt som händer och det är bara att bita ihop och ta nya tag. Nu när detta är lagt bakom sig så ser vi fram emot morgondagen. Vi ses på SMÖF!
IMG_20141021_190058

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *