Vild och galen… Och en beställning

Precis på dagen är det 3 månader sedan jag slängde ihop ett recept där tanken var att tömma de humleslattar jag hade liggandes i frysen, hade samtidigt en ide om att blanda basmalt. Beställning gjordes men av någon anledning kom aldrig bryggdagen för den ölen. Nu 3 månader senare dammar jag av receptet på nytt, då jag fortfarande har malten liggandes i källaren. Thing On a Springs recept kommer nog inte färdigställas innan bryggdagen då jag inte vägt humleslattarna än samt att jag “råkade” beställa 4 olika humlesorter som jag aldrig provat förut. Kan säga att jag inte ens hört talas om 3 av dessa tidigare. Det kommer bli en jäkla mix av gammalt och nytt, och så känns det som att det kommer  finnas humle som räcker till att ta över ölet helt och hållet om jag vill. Noga övervägande men en smula överdosering av humle kommer nog resultatet bli. Hade tänkt att göra en veteöl nästa gång det är dags att brygga, så jag hoppas att humlen räcker till den med.
beställning

Just ja, har ju sen tidigare fått hem ny behållare att göra förkulturer i. Hoppas denna håller bättre än den förra.
IMG_20141006_192135

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *