Sen uppdatering

Oj oj oj, vad tiden springer ifrån en. Lite drygt en vecka har gått sen Thing on a spring hamnade på fat och i vanliga fall hade en post om det varit ute samma kväll. Så vad har hänt sen jag fatade?
IMG_20141119_204739
Egentligen inte så mycket, men har tagit beslut på att inte brygga något mer i år. Det blev som jag misstänkte, 3 fulla fat som lär drickas ur så jag ser inte riktigt anledning att ha ännu ett på lager. Känner att jag inte kan brygga för bryggandets skull, man lär ju hinna med att dricka upp det också. Det som ligger på fat nu är två laktostester (Porter och Stout) samt ett rent experiment. För att fräscha upp minnet gällande experimentet så hade jag 3 basmalter och en ren cirkus av humle. Totalt åtta olika sorter där fyra valdes genom att mer eller mindre blunda och peka på skärmen. När detta inlägg skrivs har jag smakat av ett glas och jag lär tyvärr säga att jag inte är imponerad. Visst, det är öl men denna kommer jag nog få hålla för min själv. Hoppas verkligen att den blir bättre om ett par veckor.

Även om jag har en källare som fungerar väldigt bra för kylning så har jag blivit sugen på att bygga mig en Keezer. En liten toppmatad enhet med sisådär 3 kranar. Även om jag inte är händige herrn så borde det inte vara helt omöjligt att få till det på ett fungerande sätt. För nu är det en önskan blandad med tankar och ideer, men vem vet…

Som avslutning kan jag meddela att det har blivit tillökning i familjen. Fick idag leverans av en till kolsyrekapsyl. Dessa är ju avsedda för PETflaskor, men nog borde det gå att göra en adapter så även glasflaskor kan fyllas via denna.
IMG_20141127_190127

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *