Leverans – Smash TV – Mosaic

Som skrivet tidigare ligger jag lite ur fas med posterna, så “uppackning” skulle vara en mer riktig rubriksättning. Hur som, grejjerna för kommande kok har kommit och som ni ser är det Mosaic som står näst på tur. Då jag kommer flaska mina SMaSHar har jag börjat se över hur många flaskor jag att sätta i omlopp. Tanken har varit att flaska en back per SMasH, dvs. 20st och låta det som blir kvar drickas från fatet. Efter en snabb överblick fick ihop det till 6 fulla backar, 120st flaskor, så nog borde jag ha så det räcker ett tag. Ibland känns det bra att samlat på sig lite för mycket än vad man tänkt sig.
IMAG0688_1

För att inte hamna allt för långt efter i uppdateringar så smyger jag in vad som ligger i pipen efter Mosaic. Om man säger att Mosaic var en oplanerad humle så är Equinox ännu mer oplanerad. Ett otroligt spontant inköp kan man förenklat säga kring hur det gick till när den beställdes. Det som kommer bli riktigt intressant är att även Aron köpt på sig några gram, och framtida planer är att han brygger en egen SMaSH ungefär samtidigt som jag. Så det som väntar sig är ännu en Borlängeduell (Ni kommer väl ihåg att jag klev ur ringen som segrare förra året när vi gjorde liknande kring Porter) som kommer sätta djupa sår i våran relation, då han är en sån dålig förlorare. Men som dalmas har man från barnsben fått lära sig att vänskap och bryggning är något man inte ska blandas ihop. 😉
Equinox

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *