Leverans x 2

Igår hade båda beställningarna kommit. Nu har jag det som behövs för att kunna göra mitt första försök till en barley wine. Spännande och samtidigt aningen draget på långbänken kan jag tycka, då man lär vänta så länge innan man får en uppfattning om hur den blev. Recept kommer läggas upp nu under kvällen, så håll utkik den som är intresserad. Nu syns visserligen allt som kommer ingå på bilden här nedan men jaja…

I sammanhanget var det den minst intressanta leveransen, den andra är den som fått mig att bli lite som ett barn i juletid. Födelsedagar känns inte så viktiga längre när man dragit iväg en bit över 30, men tydligen tycker andra att det bör firas och uppvaktas. Ekonomiskt bidrag gjorde detta inköp möjligt och nu när den är hemma har jag en sån där fånig men nöjd min, jag syftar på maltkvarnen! Har inte hunnit prova den ännu då jag inför morgondagen redan har färdigkrossad malt, men den kommer få sin första vända i samband med bryggning av min barley wine. Får se hur mycket malt som kommer gå åt innan man hittat den perfekta krossningen. Återkommer med separat post kring montering och tankar kring det.
IMAG0859_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *