iKling Bryggehus byter kläder

Då var det gjort… iKling Bryggehus byter kläder efter snart två år som bryggare, den nya kostymen kommer fyllas ut av Humlegodis. Har ikväll påbörjat migreringen och har lite pyssel kvar. I skrivande stund länkas allt fortfarande till iklingbryggehus.se, men det kommer justeras inom kort. Den nya adressen är: humlegodis.se och ifall det skulle skita sig med länkar från gamla domänen så räcker det med att byta ut iklingbryggehus mot humlegodis. Det är och kommer förbli samma blogginnehåll men jag passade på att göra några förändringar.
Ni som prenumererar på utskick via mail kommer från och med nu få dessa via humlegodis.se-domänen. Google är inte längre inblandad, utan är utbytta mot zoho.com, jag hoppas det ska fungera bättre. Google ansåg att wordpressapplikationen som skickade mina mail var en spambot, så adressen blockerades när jag gick under iKling-flaggan. När man ändå håller på att städa bort Google så passade jag på att registrera en videokanal hos vimeo.com, ni finner direktlänk uppe till höger. I dagsläget ekar den tom…

Ni som har länkat till min sida får gärna justera.
humlegodis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *