Tips?

Idag kom det till min kännedom att Kjell & co har REA på vakuumpum… förpackare. Direkt såg jag min lösning för hantering av humle efter att påsen blivit sprättad, till ett humant pris. Under lunchen satte jag av mot Kupolen i Borlänge och införskaffade mig ett exemplar.
IMAG0452_1

Kartongen innehåller förpackaren, instruktionsbok samt 10 påsar om två storlekar. Som tillbehör finns även två bredder av vakuumfolie på rullar om 5 meter. Nyöppnad humle kommer återförslutas med hjälp av denna produkt, medans de slattar jag har i frysen sen tidigare kommer hanteras som tidigare. Kan inte svara på ifall det är kvalite eller ej då jag ännu inte provat den, men för 200:- tycker i alla fall jag att det är värt att chansa. Passa på innan den tar slut?!

Direktlänk till vakuumförpackaren finner du här.
IMAG0453_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *