Humlegodis Ölfestival!

Lite mindre än två veckor kvar tills portarna öppnas på strutsfarmen. =)
Då vi inte vet vilka av deltagarna som kommer / har med sig utmaningsöl, har jag lagt upp ett nytt formulär på sidan. Ta er tiden och fyll i formuläret! Detta för att bl.a underlätta beräkningen av hur mycket mat det kommer gå åt samt hur många sorter utmaningsöl det kommer finnas på plats. Registreringssidan nås via toppmenyn, den late kan klicka HÄR!
Är du en följare till sidan och råkar ha vägarna förbi Borlänge samt är ölsugen så är även du välkommen, se till att registrera din närvaro innan bara via samma formulär

Det pågår vägarbete kring avfarten till strutsfarmen (Har varit helt avstängd), hur framkomligheten ser ut i skrivande stund vet jag ej. Jag återkommer med karta för alternativa vägar under nästa vecka.

För min egen del har det varit fullt upp med annat och mitt utmaningsöl fatades och sattes för kolsyrning tidigare idag. Får se hur det blir med tiden, men hinns det inte med att flaska några stycken får väl hela fatet följa med till festivalen.
Vi ses snart!
20170723_183730

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *