Ölprovning

Igår, Lördag, spenderade jag eftermiddagen fram till sena natten på Broken Dreams, Beard & beer festival stod på agendan. Väl på plats var det bara att korka upp och sätta igång. Det är vid dessa tillställningar som jag tillåter mig själv att ta några extra steg utanför mina ramar, sånt som jag annars inte skulle kunna tänka mig köpa passar man på att smaka av. Då man i slutänden blir ett gäng vid samma bord blir inte kostnaden speciellt hög per flaska när alla bidrar på något sätt. Utöver ett fantastiskt utbud av öl serverades det god mat under kvällen, ett uppskattat inslag då i alla fall jag blev lite trött på att varva öl med jordnötter.

Kvällen blev en riktigt trevlig upplevelse, bortsett från att det visades fotboll på TVn.  😉
För mig som begåvats med att inte ha det minsta intresse för denna sport fick helt enkelt bita ihop och lida mig igenom denna match. Strax före, under och efter matchen byttes mer eller mindre alla samtalsämnen ut mot fotboll. Vem är den bästa spelaren? Vilket är det bästa laget? Inte f-n vet jag!
3-1 tror jag i alla fall det stod när det var färdigspelat.
IMAG1328_1_1

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *