Vad ska nästa öl heta?

Det drar ihop sig, snart är det bryggdag igen.
Man kan tycka att jag borde ha en lång lista med öl som bara väntar på att bli bryggd, men så är det tyvärr inte.Tankar och funderingar finns naturligtvis men några recept är inte klara. Det enda jag bestämt mig för är att rensa bland humleslattarna och med tanke på att nya mäsktunnan ska sättas på prov för första gången så får det bli som det blir. Mycket kan hända när utrustningen inte är inkörd.

Nu har DU chansen att namnge min kommande öl!
Som ni förmodligen förstår har jag snöat in på spel, så lägg ditt förslag som har någon koppling till spel genom att kommentera här nedan. Ser jag något jag gillar kommer det bli namnet på kommande bryggd. Finner jag inget av intresse löser jag det på egen hand.

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *