Panikbeställning

Helgen närmar sig med stora kliv… Men ingen beställning är ännu lagd!
När man inser detta och klockan närmar sig läggdags måste man inse att det kanske inte blir någon bryggdag under helgen.
Med en gnutta hopp funderar jag en extra gång vad jag vill vill få ut av denna öl. Egentligen inget märkvärdigt då mäsktunnan ska köras in samt att jag ska rensa bland mina humleslattar. Även om detta är ett rent experiment så vill jag ändå inte ha den helt smaklös, så jag bestämmer mig för att köpa en extra förpackning humlepellets. Genom att scrolla upp och ner bland Maltmagnus humleutbud och samtidigt blunda sätter jag pekfingret mitt på skärmen, mitt på Manugm. Prefekt, ett till randomiserat element!

Receptet grundar sig på Top Gun, men har förhoppningsvis modifierats nog så den kan stå av sig själv på egna ben. Då jag ännu inte vet hur fördelningen av humlen (slattarna) kommer bli så lägger jag inte ut något recept ännu. Basen är i alla fall lagd, allt är beställt och jag hoppas att leverans hinner ske innan helgen, och namnet fick kort och gott bli Scramble. Skål!
Beställning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *