Golden Axe – Leverans

Idag blev det leverans av det som behövdes till Golden Axe. Som skrivet tidigare så är receptet som det ser ut idag en grund att stå på, jag har ännu inte mätt upp de humleslattar jag har i frysen och kan därmed inte riktigt berstämma mig hur det kommer bli i slutänden.
Har ännu inte bestämt mig när bryggningen ska ske, men det lutar åt Söndagen om 1,5 veckor. Detta recept är en mer eller mindre galen chansning, har faktiskt ingen aning om hur det kan tänkas komma ut ur kranen en månad efter bryggning. Något som jag verkar ha tagit för vana är att på något sätt alltid få med Maris Otter på ett hörn, jag vet inte varför men kanske att jag gillade den korta och raka recensionen som är skriven i MaltMagnus shop:
“Måste vara en av världens godaste malter.”
IMG_20140702_183327

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *