Leverans – Kran

För en tid sedan beställde jag en kran som man fäster direkt på fatet. Priset var absolut i underkant så jag misstänkte redan redan innan beställning att det i värsta fall inte är något att ha. Sagt och gjort, nu är den här, men jag kommer inte prova den riktigt än. I skrivande stund ligger den isärplockad efter rengöring. Om den håller måttet kan det absolut vara värt att investera i en till, då det är liten och smidig lösning.

Har inte riktigt bestämt mig än men kommande helg eller helgen efter är det dags att brygga Rush n Attack. Det riktigt kliar i fingrarna på mig, jag vill verkligen få det gjort. Då jag vet hur jag kan vara så lutar det åt bryggdag nu på Söndag.
IMG_20140901_194414

2 Comments

  1. Sitter det någon inbyggd begränsare i kranen eller måste du kraftigt sänka serveringstrycket innan du kopplar in kranen? Jag satte nyligen in kranar i min kylskåpsdörr men då köpte jag kranar med inbyggda ställbara begränsare som gör att jag behålla mitt normala serveringstryck hela tiden. Tidgare har jag haft enkla kranar kopplade till faten men då haft två meter sytrådsslang mellan faten och kranarna för att inte all öl skall konverteras till skum.

    • Har legat på latsidan, så jag har inte kopplat på denna än. Men med tanke på priset samt att det inte är något reglage på den så är jag till 99.9% säker på att det är den mest enkla lösning, dvs. man lär vara lite försiktig.
      Återkommer med inlägg när jag provat den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *