Förkultur – Rush n Attack… KAOZ!

Ska man eller ska man inte brygga på Söndag?
Under hela veckan hade jag planerat bryggdag på Söndag men igår, Torsdag, när jag hade tänkt sleva ihop förkulturen så hade jag inte det där “bryggsuget” så jag tog beslutet att avvakta till nästa vecka. Idag insåg jag vilket misstag det var och påbörjade därmed förkulturen efter avklarad arbetsdag. I korta drag kan man säga att det blev kaoz! När jag höll på med rengöring av damejeannen så hördes ett otrevligt ljud… Ett sånt där ljud när glas spricker.
DAFUQ?! tänkte jag och såg en stor spricka i damejeannes sida samt splitter i badkaret.
IMG_20140905_183934

Vad gör man nu?
I ren panik rusade jag runt i huset för att hitta någon ersättningsbehållare och inombords kände jag hur bryggsuget sipprade ur mig…
Någon praktisk glasflaska hade jag inte till hands så jag fick ta nya tag… och med nytt mod slutade det hela med att “dunken” fick komma till användning. Piew…
Det känns bra i magen nu, men en obehagskänsla fanns med fram tills dunken ställdes på hyllan.
IMG_20140905_191223

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *