Jästbrygger hos Otterbo

Man lär passa på att ordvitsa när man har möjlighet och som ni kanske förstår av rubriken så spelade jag bortamatch idag. Min och Arons bryggdagar gick ihop så bra att finalen av våra skapelser kommer mötas i min källare. Borlänges godaste hemkokade vaniljporter kommer därmed avgöras om sisådär en månad. (Naturligtvis kommer min vara godare än Arons.) Vi hade planerat att dra igång vid 10-tiden men tydligen var det spring i benen på honom, för när jag anlände stod lakningen på tur. Något jag direkt kände var vilken frihet det är att inte behöva ta beslut och ansvar över bryggningen, man bara åker med.
Ska inte skriva så mycket mer om dagen utan visar lite bilder samt hänvisar till hans sida ifall ni finner intresse att läsa mer om bryggdagen.
IMG_20140906_104505

IMG_20140906_111702

IMG_20140906_115753

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *