Några flaskor Rush n Attack

Lite kvällsaktivitet hos iKling Bryggehus, några flaskor Rush n Attack har tappats upp. Dels för att ge bort, men även för lagring samt förberedelse inför blindtestet nu till helgen. Nu har jag fått prova flaskningsutrustningen på riktigt och lär säga att den fungerar riktigt bra. Jag har 2st kapsyler och det klarar man sig med, men sisådär 5st eller fler skulle faktiskt inte skada.
Något jag funderat på tidigare och verkligen funderade på nu ikväll var kolsyrenivån. Med tanke på att man faktiskt pyser ur kolsyra när man byter från kolsyrekorken till den riktiga. Det är försent att göra något åt dessa flaskor nu, men värt att tänka på för framtiden. Jag får se detta som ett test, jag har ju fortfarande det mesta kvar i fatet… Och fler öl kommer det garanterat bli.
Återkommer med mer input efter provsmakningen på Lördag.
IMG_20141014_204355

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *