Utmaningen 2015

Nytt år, nya tag.
Förra året gjorde jag ett försökt till att få ihop någon form av gemensam insats, tanken var att bryggare över hela landet skulle under en och samma vecka brygga en öl där tärningens utfall var en bidragande faktor. Nu blev det inte riktigt så, för få personer visade intresse helt enkelt. Även om anmälningarna inte direkt haglade in så fick jag i alla fall en hel del feedback, så nu 2015 har jag försökt att hålla det så enkelt som möjligt.

Utmaningen 2015” går ut på att kort och gott göra sig en SMaSH och låta tärningen avgöra vad som stoppas i. Har tagit fram 2 förslag på hur man kan välja ingredienser, men hur du väljer att göra spelar egentligen mindre roll. Det jag tycker är mest viktigt är att det blir av! Tänk på att det ska vara roligt och lite galet, så försök att kliva utanför dina ramar och släpp loss! Som sagt finns det inget rätt eller fel. Vill man tänja lite på givna förslag är det helt OK. (Tror att jag själv kommer göra det gällande jästen.)

Ni kan gå via denna direktlänk eller via menyn längst upp på sidan för vidare information och anmälan.
Utmaningen – 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *