Utmaningen – Vecka 24

Då var bryggveckan spikad, vecka 24 kör vi årets utmaning! Riktigt roligt att det blir av och responsen blev i slutänden bättre än väntat. Nu är ju tanken att alla brygger under en och samma vecka, men för att fånga upp så många som möjligt är det helt OK att brygga under anslutande veckor, dvs. 23 – 25. Det är inte för sent att ansluta sig, men lär då anpassa sig till satta veckor.

Har haft mina funderingar på hur innehållet ska väljas och jag tror jag bestämt mig för en mix på färdig förslagsmall samt blanda in frugan på ett hörn. Gällande jästen så kör jag enligt förslag, men med en liten tvist. Visar tärningen en torrjäst så kommer jag köra på dess motsvarighet i flytande form. Snart flyttar lönen in på kontot så inom kort kommer tärningen rulla och beställning gå iväg. Jag önskar alla deltagare en rolig och förhoppningsvis lite galen bryggdag!

Med risk för tjat:
Ni som vill och kan men ännu inte anmält er, gör det nu!

Direktlänk till instruktion för årets utmaning:
http://iklingbryggehus.se/utmaningen/utmaningen-2015/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *