På flaska – Candy Crush

Usch! Så här dåligt har det aldrig gått med flaskningen tidigare!
Vet inte varför det blev som det blev idag… Det skummande som bara fasen, vilket resulterade i att det blev sisådär 7 – 10 flaskor mindre än vanligt. I början blev det mer eller mindre bara skum och för att få i något öl över huvud taget var jag tvungen att låta det rinna över en hel del för varje flaska. Jag övervägde att överge flaskningen helt denna gång och enbart köra fat, men då jag behöver fatet till nästa öl fick jag bita ihop och köra vidare. Efter mycket ojämn fyllning och ett språkbruk som sonen inte fick lyssna på fick jag till slut ihop några flaskor i alla fall. På slutet kom jag på ett trick som resulterade i mycket mindre spill.
IMAG0205_1

Så här blev resultatet, ungefär 40-45% färre flaskor än önskat. Ingen rolig syn, men det är bara att bita ihop köra vidare. Då det blev så pass lite kommer det tyvärr inte finnas marginal till att bjuda på denna.
IMAG0207_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *