Kommer ni ihåg?

Tiden går fort när man har roligt, annars också. Nästan på dagen för 6 månader sedan bryggde jag mitt första försök till en barley wine, och sen dess har den stått i källaren i väntan på torrhumling. Tittade tillbaka på vad jag hunnit med under året och såg att jag var inne i April när denna rackare kom till, minnesbilden är att den bryggdes tidigare. Nu är det inte långt kvar innan kolsyran sätts till och den hamnar på flaska. Visserligen kommer den lagras ett tag till innan den får anses som färdig, men jag är så rackarns sugen på att provsmaka resultatet efter denna väntan, så nog ska jag prova ett glas i samband med flaskningen.
Receptet säger 25g Cascade för torrhumlingen, jag hade 30g kvar så allt fick åka med i tunnan. Ifall planeringen går ihop frigör jag kylen på Lördag när jag sätter Candy Crush på flaska och tappar sedan om Arkanoid på fat under söndagen.
IMAG0203_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *