På fat – Candy Crush

I Onsdags kväll satte jag Candy Crush på kolsyrning, sen var jag på resande fot och vid hemkomst i fredags kollade jag till kylen. Såg att gasen var slut och i samband med patronbyte pajjade jag en packning. Utan den sipprar gasen sakta men säkert ut… Fasen då!
IMAG0171_1
IMAG0172_1

Efter att ha gått igenom min oreda i källaren igår och idag så tittade en extra packning fram. Piew… Nu är jag på banan igen. Har lagt beställning på två extra nu, så man inte står på bar mark ifall det skulle hända igen. Med försiktig hantering och att man tänker sig för så hade detta inte hänt, men det är lätt att vara efterklok.

Vill brygga mer, men samtidigt få ordning på min Barley wine som stått i källaren och väntat sen början av året. Det som kvarstår innan flaskning är torrhumling samt kolsyrning. Då den är tänkt att drickas kring juletid så lär den hanteras “snart”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *