God jul!

Hej på er och god jul!
Nu var det bra länge sedan man var aktiv, ser att senaste posten var från mitten av Oktober. Har varit lite upptaget med annat och då har bloggen fått lida, men det får se till att ändras nu. Ölintresset har inte på något sätt svalnat sen Oktober, jag har bara prioriterat om lite, och i alla fall delar av sista kvartalet tänkte lite extra på hälsan. För att minska omfånget på ölkaggen har jag gått på kur, en sån där när man håller koll på intaget av kalorier. “Shakes”, bars och färdiga drycker har man hållit sig i gång på och då lär man hålla sig borta från ölen.
Visst gav det resultat, närmare -10 kilo enligt vågen… Men det gick över när man gick tillbaks till tidigare vanor…
IMAG0253_1

Sitter uppe och funderar och filar på denna bloggpost efter julfirandet och detta år lär jag säga att frugan imponerar! Kan det vara som så att det sjunkit in och hon verkligen förstår vad som är viktigt här i livet? Oavsett blev jag överraskad när jag sprättade ett kuvert som innehöll ett presentkort hos MaltMagnus. Nu ska här handlas något riktigt onödigt, eller ska man kanske slå på stort vid första bryggningen 2016? Har inte bestämt mig än och det finns tid kvar att fundera innan beställning blir aktuellt.
IMAG0418_1

Blir inte mer än såhär denna gång, men vill på detta sätt meddela att blogguppehållet är över. Har lite material för kommande poster liggandes, så håll utkik efter kommande inlägg.
Skål på er alla och god fortsättning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *