Smygsmakat Amazing Alex

Nu har min man cold släppt så smak och lukt är tillbaka. Sprättade en flaska Amazing Alex för att se åt vilket håll skutan seglar och märkte direkt att beskan satt där den skulle… Ni vet när det är sådär beskt att man känner hur stjärthåren växer?
Däremot saknas den friska efterklang, så jag hade i på tok för lite Calypso. Tittar man på mina kommande kok så ser det ut som att jag verkligen ha fastnat för Chinook, alla som har lagts in i planeringen har Chinook i botten. Alla recept gjordes innan jag ens smakat av den, men tydligen så har den satt sina spår. Jag höjer glaset och säger skål för Amazing Alex!
IMG_20140214_191209

Detta kok är en smyghyllning till grannarnas son som trollade hit Rubbermaidtunnan från USA.
Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *