Smygpremiär

Idag har jag hunnit med två (smyg)premiärer.
Den första är en avsmakning av Angry Birds men jag borde väntat en vecka till eller så, då den inte känns mogen än… Men kunde inte hålla mig. Anledningen är att mitt fatsystem nu är komplett!

Efter en festlig sammankomst med några vänner för någon månad sedan som slutade med att en planka i altanen behövdes bytas ut, och den bit som blev över har blivit liggandes till ingen nytta, kom nu till nytta. Det hela började med att min son ville ha något av trä att rita på när vi var ute och lekte och då jag ville undvika “konstverk” på den enda träkonstruktion han kommer åt, altanen, så tog jag fram den lilla planksnutten som blivit liggandes. Efter han ritat klart så slog det mig att denna planka kunde användas som prototyp till tappanordningen. Fram med skruv, skruvdragare , såg, och borr. Efter några ögonmått och drag med sågen var konstruktionen färdig. Denna prototyp kommer förmodligen bli den slutgiltiga lösningen, för ni vet ju hur lat man kan vara. Har man något som fungerar så är motivationen inte alltid på topp för att slutföra den riktiga produkten.

Jag säger SKÅL till er alla med en Angry Birds som behöver mogna…
Nu är i alla fall fatsystemet äntilgen klart!
IMG_20140503_162214

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *