Glad midsommar

Glad (öl)midsommar på er alla!
För min egen del började dagen med att tappa över Top Gun på fat, 7,5% hamnade den på denna gång och det får jag vara nöjd med. När förflyttningen väl var gjord och jag skulle tömma fatet på luft blev det aningen “intressant”. Ganska så direkt efter jag satt på gasen så såg jag hur regulatorns mätare för tryck i flaskan gick i botten. Crap! tänkte jag började fundera på en praktisk lösning. Tur för mig så har jag inte varit en allt för stor konsument av egengjord läsk, vilket blev min räddning. Min Sodastreammaskin hade en patron med gas nog att i alla fall rapa ur luften från fatet. Fatet står nu i källaren och väntar på att bli kolsyrad, så imorgon beger jag mig till affären och köper mig en ny patron.
IMG_20140620_112044

IMG_20140620_113205
Piew… Kunde gått illa idag. Från och med nu ska jag alltid ha en full patron hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *