Semesteruppdatering

Har inte hänt så mycket här på ett tag, anledningen är att jag precis kommit hem från en roadtrip längs västkusten. Jag och frugan passade på att lämna från oss sonen till farmor och farfar och lät bilen beta av milen. Nu efter hemkomst så provsmakade jag Golden Axe som snart stått i två veckor och kolsyrat sig. Det enda jag nu ångrar är att jag höll tillbaks på beskan, annars är nog detta recept inget jag behöver bygga vidare på. Nu under sommaren kommer den garanterat hitta sin plats, men när hösten smyger sig på känns det som att denna kommer göras om men med aningen mer bett. Så du som är sugen på en riktigt frisk sommaröl är denna ett värdigt alternativ.

Passade på att använda det jag valt att kalla för multifunktionsverktyg då ölslangen behövde göras rent, riktigt smidigt. I med den vätska du vi föra genom slang, koppling och kran i en PETflaska, på med “verktyget” och fyll på med gas.

Har lite mer att skriva om men det får bli när jag känner att jag har lust. (Får se hur länge jag kan hålla mig.) Just nu tänker jag passa på att njuta av semestern som varar månaden ut!

Just ja, glöm inte att anmäla dig till Utmaningen!
IMG_20140808_182006

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *