Rush n Attack på fat samt lite nya leksaker

Om ungefär två veckor kommer blindtesten ske, min och Arons porter kommer ställas blindade mot minst en kommersiell. Har ju under hela jäsningen haft en oro över att Rush n Attack ska bli för sliskig, då doften som smygit sig ur jäsröret verkligen tytt på det, men fram tills provningen kan jag andas ut. Visst doftade den sött men inte alls så kraftigt som via jäsröret. Då jag inte tänkt tappa över till flaska så tog det emot lite när den ca: liter som inte fick plats i fatet hälldes ut. Men man får se det som så att det i alla fall blev 9 liter mumsig öl.
IMG_20141006_184207

Har inte varit aktiv på ett tag och nog har det hänt lite sen sist, nya leksaker har hittat hit. Mer om det under veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *