Google vinner…

Under sista kvartalet förra året spärrade Google mitt konto som jag nyttjar till utskick för er som är prenumeranter. Jag nyttjar mig av Google Apps och det verkar som att vi som kör den mest bantade varianten (Gratis) inte har något att sätta emot när Google sagt sitt. Har tidigare nyttjat en mailadress som hörde till domänen iklingbryggehus.se, men efter att Google ansåg att den adressen pysslade med spam så blockades kontot helt. Har sökt hjälp och support hos Google och förklarat att adressen endast används till att meddela prenumeranter när nytt inlägg postats på sidan, men kontot förblir låst. Jag tar nya tag och har registrerat en ny mailadress, en gmail. Får se hur länge den får skicka samma typ av mail. Om även denna blir blockerad så vet jag inte ifall jag kommer fortsätta erbjuda tjänsten med notifiering via epost.

2 Comments

  1. det finns en tjänst som heter mandrill som tillåter 12 000 gratis utskick per månad. du måste ratta lite med dnsen, men när det är på plats så får du en smtp host som du ska skicka via.

    den kommer garanterat inte hanteras som spam.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *