Leverans – Smash TV – Amarillo

Det närmar sig årets första bryggning, på Söndag smäller det!
I vanlig ordning lägger jag ut en leveranspost, men denna gång aningen sent. Fick leveransen redan i förra veckan, men p.g.a resa inom jobbet och livet i övrigt så kommer den nu.

Att packa upp varorna på bordet kändes aningen tunt och återseendet av torrjästen kändes ändå OK (Även om den bara jästspelar under detta projekt. (Ordvitsar lite) ). “En av varje” är inte det jag kört på tidigare direkt, snarare “mer av allt”. Men det är bestämt och klubbat sen tidigare, SMasH för hela slanten och kanske ett inslag av något större för att få lite variation fram till sommaren.

Under tiden som bryggningen stått till så har jag i alla fall planerat och förberett. Två 15liters hinkar med kran kommer nyttjas vid jäsning och torrhumling, tanken är att slippa blanda in häverten. Jag hoppas och tror att det kommer lösa sig som planerat, men som alltid får man se hur det går i praktiken.
IMAG0624_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *