Förbereder flaskning

Planerat att flaska på söndag, så förberedelserna är i full gång. Tänkte lägga mig strax över nollan, så termometern är satt att stanna på 2 grader. Sakta men säkert letar sig temperaturen längre och längre ner. Har fått tips om att hålla tempen på samma minst en timme per grad, tanken är att minska risken för skumning. Ska ha det i tankarna, men denna gång sänker jag till 2 grader och låter den stå så tills söndag, vi får se ifall det skummar eller ej.
Lär göra klart min beer gun också… Eller i alla fall göra om den. Byggde mig en sådan manick förra året, men den kom inte till användning, så jag tog slangen till annat. Ny slang lär på och det är fort.

Lär passa på att smyga in lite om årets utmaning också. Det känns verkligen som att den kan bli av i år! Jämför man med förra året respons så har intresset bland bryggarna i år varit på topp! Mycket vill ha mer, heter det ju, så lämna funderingarna bakom dig och anmäl dig. Det kommer bli kul!

Just ja, tapeterna ingick i husköpet för fem år sen…
IMAG0820_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *