Bryggdag – Chip’s challenge – Utmaningen 2015

Med en något missvisande bild så är denna bryggdag avklarad. Av gammal vana så tog jag fram U-04 , men för denna SMaSH stod en WLP007 och väntade på mig i källaren.
Jag gillar att sova på förmiddagarna när tillfälle ges, men idag hade jag tänkt att vara uppe före tuppen och påbörja bryggningen. 06.35 hade jag ställt klockan på och när timman var slagen så tänkte som så att jag lägger mig på sidan och blundar i 5 minuter till… 5 minuter senare var klockan runt 08.00-snåret. Jaja, är väl ändå ganska så tidigt om man jämför när jag annars sätter igång. Bara att kliva upp och börja koka.

Nytt för denna bryggning är vattenbehandling, det är Aron som tjatat på mig under en tid och nu orkar inte längre höra om detta. 😉 Då jag själv inte är insatt eller har det som behövs så slutade det med att han kom förbi igår kväll (mitt i regnet) med sprutor och pulver. Vad jag egentligen hällt i har jag ingen aning om. Vi får se ifall man känner någon skillnad. Blir det bättre så kanske det kan vara något att sätta sig in i.
IMAG1351_1

I vanliga fall brukar jag dokumentera i form av bilder under en bryggdag, men denna gång är det lite annorlunda. Dokumenterat har jag gjort men i form av en video. Hade en actionkamera spänd runt huvudet, så jag såg väl mer idiot ut än vanligt. Här har ni bryggdagen, från förberedelse någon dag innan tills det är dags att komma igång med jäsningen:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *