På fat – Chip’s Challenge

Veckorna springer iväg och finalen av Utmaningen 2015 närmar sig. Kommer förhoppningsvis återkomma med detaljer under nästa vecka om vad som väntar, så håll utkik.
Under kvällen tappades Chip’s Challange över till fat, redo att kolsyras, så om ungefär två veckor väntas flaskningen och en tid efter det hoppas jag på sammanstrålning för er som har möjlighet. Hela ideen med detta är ju att man i praktiken kan få mer eller mindre vilken galen kombination som helst och jag har varit riktigt nyfiken sen bryggdagen på hur min kommer smaka när den är helt redo. Jag har smakat av hydrometerprovet jag tog tidigare idag och kan faktiskt inte riktigt svara på vad jag ska tycka. En aningen lustig och tam smakupplevelse, men som vi alla vet så gör ju tiden sitt, så det ska blir riktigt spännande att känna hur det utvecklats efter flaskningen.

Hur har det gått för er andra? Vilket steg befinner ni er på?
Jag har fått återkoppling från några som anmält sig  men inte kunnat brygga av olika anledningar, vilket är tråkigt, men som alltid går livet före allt annat och detta projekt ska inte på något sätt ses som ett måste. Jag tycker det är riktigt roligt att det i alla fall för några av oss blev av! Jag spånar redan nu på att göra något liknande under 2016, så ni som inte kunde i år får ställa in siktet på kommande istället.

Glad sommar på er alla, imorgon Fredag, gör jag mitt sista arbetspass innan semestern!  =)
IMAG1400_1

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *