Humlegodis ölfestival

Nu lovar rubriken kanske aningen mer än vad det egentligen är… Detta är i alla fall finalen av Utmaningen 2015 och syftet är att i den mån det går sammanstrålas och smaka av varandras utmaningsöl, snacka skit och dricka mer öl. Tid, datum, ort och plats är satt, men detta inlägg kommer endast presentera datum och ort, så ni har möjlighet att ställa in semesterplaner etc. och se till att infinna er!

Lördagen den 25/7 slår portarna upp för Humlegodis ölfestival i Borlänge. Anledningen till att jag avvaktar med vidare detaljer är kort och gott att jag ännu inte finslipat alla detaljer. Det jag för tillfället kan lova är tak över huvudet samt mat för mer eller mindre självkostnadspris. Drycken står man för själv, så se till att ta med er det som ni vill svalka er med under kvällen utöver utmaningsölet. Då vi huserar i hyrd lokal kommer en entreavgift tas på 50:- / person, som går oavkortat till iordningställning och städning av lokalen. Naturligtvis uppträder vi civiliserat men visst är det skönt att bara kunna släppa allt vid hemgång?

Vidare information om tid, plats samt lite mer detaljer kommer om ca: en vecka och till en början är den endast avsedd för er som anmält intresse till Utmaningen 2015 (Plus nära och kära). Finns det sedan platser över kommer vi kunna öppna upp för er som finner intresse för en helkväll med öl, mat, skitsnack och ännu mer öl.
Vi ses i sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *