Inbjudan till ölfestivalen

Då var det planerat och klart, och som  skrivet sen tidigare är det Lördagen den 25/7  som gäller. Ni som anmält intresse till Utmaningen är välkomna att ta med nära och kära oavsett om ni slutförde bryggning eller ej. Har uppdaterat den “hemliga” sidan med vidare info om plats, tid samt lite annat smått och gott. Det är även där som ni anmäler ifall ni kommer samt hur många ditt sällskap är. Har ni inte länken kvar är det bara att höra av er så skickar jag den på nytt.
Skrev tidigare om en avgift och nu när planeringen kommit vidare kommer priset att höjas lite, men då ingår även mat i form av en mumsig buffe!
130:- kommer kalaset landa på / person och dessa slantar kommer då täcka hyra för lokal, iordningställande, städning SAMT mat. Så det ni kommer behöva tänka på är att komma dit hela och rena, uppträda civiliserat samt ta med er det ni önskar dricka under kvällen.

Bryggarna som deltagit i Utmaningen tar naturligtvis med sig sitt resultat så alla får smaka, och även om det inte är någon tävling så kommer alla på plats (Om man vill) att få betygsätta ölen. Nu är det ju tärningen som i slutänden fick bestämma vad ölet skulle innehålla och det hela är gjort mest för skoj, så “vinnare” och “förlorare” (Kom ihåg att 2a plats är första förloraren. 😉 ) spelar mindre roll.

Ni som kommer befinna er i Borlängetrakten och är sugna på att snacka lite skit och dricka öl får hålla utkik för kommande publiceringar här på sidan. När vi tagit emot hur många utmaningsbryggare som kommer är jag rätt säker på att det finns plats över och då öppnas portarna även för er. Lokalen tar emot ca: 50 personer, så då är det först till kvarn som gäller.

Har inte satt några förväntningar, men hoppas ändå på uppslutning nog så man får chansen att knyta bekantskap med nya ölintresserade. Då jag vet alla anmälda inte kunnat utföra utmaningsbryggningen samt att vissa inte kommer kunna infinna sig p.g.a på tok för lång ressträcka så får vi ta kvällen som den kommer. Blir det 2-3 utmaningsöl på plats får vi vara nöjda med det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *