På flaska – Chip’s challenge

Kvällsaktivitet hos Humlegodis, utmaningsölet flaskades. Idag ville inte ventilen på min beergun fungera, så istället för en konstant flöde var jag tvungen att släppa på trycket i flaskan för hand, vilket medförde mer skum… Som i sin tur medförde mer spill än önskat för att fylla en flaska. En back blev det i alla fall.
Har ännu inte gjort ett ordentligt smakprov, så jag vet inte vad som väntar, men på Onsdag sprättar jag en flaska och sen får jag hålla mig.

På Lördag om ungefär en vecka är det dags för sammanstrålning och i skrivande stund har 5st bryggare meddelat att deras öl kommer finnas på plats. Alla bryggare kunde tyvärr inte närvara, men jag är rackarns tacksam att ni ger oss andra möjlighet att smaka erat resultat. Då ni inte har möjlighet att smaka ölen på plats får vi se till att en flaska från varje bryggeri når er på lämpligt sätt.
IMAG1471_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *