Välkommen på ölfestival!

Nu är det inte långt kvar, Lördagen smyger sig allt närmare och snart är det dags för finalen av det som jag förmodligen tjatat sönder de senaste veckorna/månaderna. Ni anmäler er via kommentarsfältet nedan, skriv hur stort erat sällskap är. Detta för att kunna beräkna mängden mat samt få kollen på totalt antal personer, lokalen vi kommer husera i tar ca: 50 personer.
Utmaningsöl från följande bryggare kommer finnas på plats:
Humlegodis
Sahlins Brygghus
Scandinavian Zombie Brewery – Sänder flaskor via bud, så vi hoppas de hinner fram i tid!
Månses bryggeri
No Clue Brewing

Nu vet jag inte hur många flaskor det kommer finnas från varje bryggare, men vi får se till att alla får sig ett smakprov av varje sort. Då alla bryggare inte kommer kunna närvara kommer en flaska av varje utmaningsöl ställas undan till varje frånvarande bryggare som ordnat att deras bidrag finns på plats. Det är inte mer än rätt att de som engagerar sig och skickar upp ett parti öl ska få något tillbaka. Det som blir kvar sätter vi sprätt på under kvällen!
Även om det inte är någon tävling så kommer möjlighet till betygsättning finnas och när rösterna är räknade kommer en “vinnare” utses. Det fin-fina priset är våldsamma applåder från alla i lokalen! Då tärningen varit inblandad i framställningen så kan ju ölet innehålla mer eller mindre precis vad som helst, så de som inte hamnar på prispallen ska inte behöva hänga läpp… Det hela är ju gjort på skoj och grundtanken är att sveriges bryggare (och ölintresserade) gör något tillsammans!

Lite praktisk information och riktlinjer:
Var – Sahlins StrutsKarta
När – Lördag 25/7
Tid – 18.00 – 00.00 (Kan hållas öppet något längre ifall intresse finns)
Pris – 130:- / person (Täcker hyra för lokal, iordningställande, städning samt mat)
Mat – Buffe – ca: 19.00
Egengjord färsk korv, pommes, surkål / baconmix + tillbehör
Vegetariskt alternativ kommer finnas, önskas sådant lär detta meddelas i samband med anmälan.
Det kommer INTE förekomma försäljning av alkohol på plats. Det ni önskar dricka utöver utmaningsölen tar ni med själva.

Ordinarie verksamhet hos Sahlins avslutas 16.00, så är ni tidiga kan ni passa på att kika in strutsarna innan öppning.
Kyl finns, så ni ska inte behöva vara oroliga för att behöva dricka pissljummet öl senare under kvällen.

Oavsett antal personer så tror jag att det kommer bli en festlig kväll med skratt, fniss och en jädra massa öl!
Se till att anmäla er, så ses vi på Lördag!

Anmälda: (Uppdateras löpande)

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *