På flaska – Smash TV – Equinox

Blev sena kvällspasset för flaskningen denna gång. Utmaningsölet brygger jag på Söndag och innan dess behöver jag ha kylen fri, så det kändes som att vettigt val att få det gjort så fort som möjligt. När Equinox trillade in i MaltMagnus sortiment så kändes den väldigt hypead… och jag slog till. Köpte först 200g för denna öl och passade även på att köpa mig nån påse extra för framtiden. Så här i efterhand känns det som ett klokt val… En mycket frisk humle kort och gott.

Detta är min tredje variant i mitt SMaSHprojekt och lär säga att denna är för nu min favorit. Ni som blev utan eller helt enkelt lät bli Equinox har missat något! Om den återkommer är det bara att slå till!
IMAG1345_1

Har varit en lång dag och jag hör hur sängen ropar efter mig, men än är jag inte redo att kasta in handduken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *