En öl från förr

Kring juletid passade jag på att städa lite i ölkällaren och trillade över två flaskor som stått och väntat på mig sen Oktober 2014. Kunde då inte på rak arm säga vad flaskorna innehöll men efter en kik i bryggboken så kan det inte vara något annat än Rush’n attack. Nyfiken på hur den gjort sig efter dessa år så sprättade jag en flaska nu ikväll och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Den bryggdes under en period där jag provade lite med att ha med laktos och jag kan tro att jag haft i lite för mycket  av det i detta kok. Vaniljen har fortfarande en ganska kraftig karaktär, men helheten är fasen inte bra. Den sista flaskan får stå ett tag till, så får vi se ifall det blir till det bättre… Oavsett om den smakade bra eller ej var det lite roligt att hitta en öl från förr.
IMAG0468_1_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *