Ut med det gamla, in med det nya

Vet inte hur ni vill ha det, men för min egen del gillar jag att ha det enhetligt. Snyggt och fint, samma lika…
Flaskor (Som man aldrig kan få för många av) är jag extra petig med, många av samma modell ska det vara. Sen finns det ju undantag där man samlar på sig några enstaka bara för att de är fina eller roliga på något sätt.
Idag fick jag chansen att utöka, en möjlighet att göra det snyggt och fint bland flaskorna. Jag har visserligen så jag klarar mig av min favoritmodell, men när möjligheten ges att få en stor volym av samma modell går det bara inte att låta tillfället passera. Totalt ca: 200 flaskor har jag nu att diska och ta om hand, så jag misstänker att helgen är räddad.
Här har vi halva styrkan, blötlagd, i väntan på att få sig en omgång i diskmaskinen.
IMAG0516_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *