Mer eller mindre klar

Då var den klar… Nästan i alla fall.
Borrad, sågad, och fräst. Det som återstår är att nöta mer sandpapper, och det kan man förmodligen pyssla med hur länge som helst. För att visuellt få grepp om dess storlek visar den nedre bilden hur långt paddeln når i BK35ans maltkorg.
Har inte kunnat prova den ännu, men jag känner mig rätt säker på att den kommer göra jobbet mycket bättre än plastsleven som nästan blev 3 år. Nästa bryggning blir förmodligen på Söndag om en vecka, då får vi se vad den går för.

Känns lite roligt att kunna hålla den färdiga produkten (Prototyp?) i handen. För 2,5 veckor sedan fick min slev jobba extra hårt när mitt försök till Tokyo bryggdes, vilket resulterade i att den gick i tre delar. Något att röra runt malten med är ett måste och då tankarna på en egen lösning funnits sedan länge var det god tid göra ide till handling. Lär passa på att tacka frugan och min far för support och assistans under projektets gång.
Vill du förfina designen och/eller funktion, eller bara göra en likadan?
Hör av dig så skickar jag över mallen i .ai-format. (Adobe Illustrator)
Sharing is caring!
IMAG0765_1
IMAG0757_1

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *