Snart är det dags

Då var det Söndag och nyligen har mail gått iväg till de som anmält sig till Utmaningen 2016. Har inget mail kommit ännu? Kika för säkerhets skull så det inte flaggats som spam, hör annars av dig så skickar jag informationen på nytt.
Om allt går lugnt och sansat till, och vi kan vara någorlunda överens, har vi snart en bryggvecka att utgå från och beroende på när den blir borde vi kunna sätta ett datum när vi sammanstrålas i Borlänge och smakar av varandras resultat. Ni som vill vara med men registrerar er efter vi spikat bryggveckan är naturligtvis välkomna.

Prototypen av mäskrodret börjar ta form. Det som kvarstår är lite sågning, slip och puts samt fräsa ner kanterna. Om jag känner mig själv rätt så finns det en överhängande risk att denna prototyp blir den färdiga produkten… Man är ju lat va… Att sätta igång med en till i mer ädelt trä känns faktiskt inte riktigt aktuellt just nu. Det sägs att mirakel har skett förut, så man får väl se.
IMAG0706_1
IMAG0716_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *