Utmaningen 2016 – Nu kör vi!

Snart har halva 2016 gått och vi gör oss redo för årets utmaning. Veckor och datum är spikade och ni som ännu inte anmält intresse kan fortfarande kliva på tåget.
Årets bryggvecka är satt till vecka 23, +- en vecka på det ger oss ett spann från vecka 22 – 24. Det som kvarstår är att göra klart erat recept, kasta tärningarna och se till att ha allt som kommer behövas hemma.
Passa på att göra något extra, kanske något som ni annars aldrig gör under en bryggdag. Förra året filmade jag från början till slut och gjorde en kort video. Har planer på att göra något liknande även i år.

På samma sätt som förra året träffas deltagare samt nära och kära för en “final” (Som i slutänden blev att kallas Humlegodis ölfestival). Under lättsamma förhållanden smakar vi av varandras resultat, dricker valfri öl och pratar skit.
Finalen blir Lördagen den 20e Augusti, vecka 33, på samma ställe som förra året. Det kommer mer info när vi närmar oss.

Information och registrering görs via menyn längst upp under fliken “Utmaningen”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *