Hur har det gått för er?

Utmaningsbryggveckorna (Långt ord!) är förbi, hur har det gått för er? Jag vet att minst en har bryggt utanför spannet och minst en har ännu inte bryggt, men vem bryr sig egentligen? Det som är viktigt är att det i slutänden blir av. Och vad ni än gör, glöm inte bort finalen i Augusti!
För min egen del har jag hamnat lite på latsidan gällande ölet. Sommaren och vädret har kommit, så bryggverk och jäshink har bytts ut mot såg, hammare, skruv. I skrivande stund har jag min variant av BrewDogs Tokyo samt utmaningsölet ståendes i väntan på att flaskas. Hus och trädgård tar mer tid och energi än vad man kan tro, så prioriteringar lär göras.

Det kanske inte blir allt för mycket aktivitet på sidan under sommaren, men jag har planer på att göra ett videoklipp inom kort. Om ca: två veckor tänkte jag närvara under en bryggning på ett av ortens bryggerier. Som alltid när jag filmar så finns det inget manus, utan jag filmar det jag känner för och hoppas att slutresultatet håller.
Så kort och gott, hoppas vi ses i Augusti och håll utkik på sidan efter kommande uppdateringar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *