Gästbryggning hos Sahlins Brygghus

Tidigare i veckan spenderade jag en heldag hos Sahlins Brygghus. Även om hanteringen är mer eller mindre samma lika som när man kokar hemma i köket så var jag inte riktigt beredd på vad som väntade. Ganska precis 12 timmar tog det från början till slut och all hantering blev så mycket större och väntan så mycket längre när allt skalades upp, men roligt var det.
Dagen började med att kliva upp före tuppen, in i bilen med sikte på Sahlins gård. Sen var det fullt upp tills vi stängde igen butiken. Lunch och några bensträckare fanns det visserligen tid för, men det fanns inte direkt någon marginal att kasta sig på soffan. Efter att ha gjort detta kan jag inte längre klaga och gnälla över att det är “drygt och jobbigt” att städa upp i köket efter en bryggdag här hemma.
IMAG0839_1

Istället för en massa dokumenterade bilder så blev det en film:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *