På flaska – Outrun Challenge

Då är det på dagen tre veckor tills vi ses… Finalen av Utmaningen 2016 öppnar portarna, som även blev att kallas för Humlegodis ölfestival. Nästa vecka kommer jag öppna upp för anmälan, så höll ögonen öppna.
Mitt bidrag landade på flaska idag och efter att ha smakat hydrometerprovet så inser jag att stout kanske inte är min grej att skapa. :/
Får se vad tre veckor på flaska kan göra för ölet (Förhoppningsvis underverk), men just nu känns det som att mitt bidrag inte blir kvällens favorit. Öl blir det ju oavsett och nog fasen ska kvällen bli trevlig ändå.

Lite drygt en back blev det och nya kapsyleraren fick göra sitt första riktiga jobb. Slutresultatet blir väl mer eller mindre samma lika som med vilken kapsylerare som helst, men nog var investeringen värd var enda krona. Robust och ordentligt byggd, stabil och kraftfull. Det enda jag egentligen har synpunkter på är hur man justerar höjden. Inga konstigheter egentligen, men en steglös lösning hade varit mer bekvämt ifall man har flaskor av olika höjd. Vill man ha den lyxen är det väl minst 500:- till man lär lägga ut, och det är jag inte intresserad av.

Skål på er, så ses vi om tre veckor.
IMAG0877_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *