Då var det gjort, förkulturen till Golden Axe är precis klar.
En sats på 3 liter som jag får försöka hålla igång så mycket jag kan så den växer på sig ordentligt. I värsta fall kommer den inte orka med att nå önskat mål, på Söndag brygger jag.
Då var det gjort, förkulturen till Golden Axe är precis klar.
En sats på 3 liter som jag får försöka hålla igång så mycket jag kan så den växer på sig ordentligt. I värsta fall kommer den inte orka med att nå önskat mål, på Söndag brygger jag.
Viktigast är att skaka de första 12-24 timmarna under själva tillväxtfasen, sen kan du ta det lugnt. Efter den tiden förökar sig jästen inte så mycket mer utan du kan krasha förkulturen i kylen eller pitcha den som den är.
Tack,
Får se hur det går, öl blir det ju oavsett.
Som jag sagt tidigare så får man väl i värsta fall bli tvungen att ta sig ett glas extra för att nå önskat resultat.