Det går mot mörkare tider

Det är fortfarande semester hos iKling Bryggehus men nog tycker jag mig känna av att vi går mot mörkare tider, kvällarna mörknar på rätt fort nu. För att knyta ihop detta med öl så ska jag fatta mig kort… Jag kommer ge mig på lite porter och stout under hösten / vintern. Ni som håller kollen på mina recept har kanske märkt av att det endast är ett enda som är en mörk öl (fram tills nyss), resten är något åt IPAhållet. I skrivande stund är det Rush n Attack som ligger sist på receptsidan och inom kort kommer ett recept på en förhoppningsvis god stout dyka upp. De två sistnämnda är ganska så tunga öl, så för att kunna hålla det inom min utrustning på ett vettigt sätt blir det en mindre sats på 10 liter. Då jag bara har ett sådant fat har jag tänkt att inte brygga dessa efter varandra för att minimera risken att ha öl kvar av den första när den andra ska tappas. Lyxproblem, jag vet, men just nu känns det dumt att chansa. Med lite “tur” så kanske det går att planera drickandet så det löser sig självt när det väl är dags… Jaja, vi får se.

Har passat på att uppdaterat sidan för Utmaningen med de deltagare som visat intresse. Inte så många som jag hoppats på om jag tittar på besöksstatistiken men alltid en början. Kom ihåg att anmälan inte på något sätt är bindande, så känner du dig sugen men inte är helt säker så varför inte skriva upp sig? När tillräckligt många visat sitt intresse får vi komma överens om vilken vecka bryggningen ska ske och du kan ju då välja ifall du ska löpa linan ut eller ej.
Seså, var inte blyg, visa ditt intresse för det som kanske blir din roligaste bryggdag!

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *