Leverans, beställning och framtidsfundering

Kommande porter, Rush n Attack, ska få en släng av vanilj i sig och idag kom min beställning från Vaniljimporten. Har ingen erfarenhet själv av bryggning med vanilj men vad jag läst och hört så avtar vaniljens närvaro ganska så snabbt. Dessa 9 liter får kort och gott slinka ner i magen ganska så fort med andra ord. Vaniljen har kommit, men resten då? Laktosen hade jag sen tidigare men allt det andra har jag precis lagt beställning på. Jästen blev lite av ett skott från höften denna gång. Jag klickade runt på White Labs hemsida och läste kring deras jäster och såg att WLP005 ska göra sig bra med Porter och Stout, så resultatet ska bli intressant.
IMG_20140821_174739

Rushnattack

Jag kommer inte använda all vanilj själv men om det går enligt plan blir det en stång över. Kommer även ha 250g Laktos kvar och det jag funderar på är ifall jag ska blanda in något av detta i något mörkt som kommer efter Rush n Attack. Har ju ett recept på gång som ännu inte är publicerat…

Nu över till något annat.
För er aktiva på Facebook så vi jag nå ut till bryggare i Dalarna. Idag har jag skapat en grupp för oss bryggande dalmasar och tanken är att få oss samlade under ett och samma tak.
Beskrivningen säger kort och gott så här:
Här kan vi utbyta recept, erfarenheter och styra upp träffar där vi kan inmundiga våra fantastiska hemgjorda drycker.

Den som är intresserad klickar HÄR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *